ArboXL

Logo ArboXL

ArboXL is jouw adviseur, opleider en inkoper op het gebied van veiligheid en kwaliteit. In onze ogen zijn mensen het meest waardevol. Iedereen heeft het recht en plicht om weer veilig en gezond naar huis te gaan. Wij motiveren mensen tot veilig en gezond gedrag, waarmee we structureel bijdragen aan het verbeteren van de arbeidsomstandigheden.

ArboXL is jouw sparringpartner voor SHEQ-specifieke onderwerpen. We voeren werkplekonderzoeken, veiligheidsrondgangen en risico-inventarisatie & evaluaties uit, helpen bij het ontwikkelen, begeleiden en implementeren van veiligheidsorganisaties en crisisteams. ArboXL levert producten zoals ontruimingsplannen/ontruimingsplattegronden, AED’s, verbandkoffers en blusmiddelen.
ArboXL verzorgt interactieve workshops en praktische trainingen op maat, te denken aan:

• Bedrijfshulpverlening, zoals BHV, EHBO, EHAK, ontruiming en AED;
• Veiligheid, waaronder VCA; veilig gedrag, preventiemedewerker;
• Transport, bijvoorbeeld veilig verplaatsen van lasten (VVL) en vorkheftruck (VHT);
• Crisismanagement en noodorganisaties.

Hiermee helpen we je graag te voldoen aan de wettelijke eisen en aan het effectief bewaken van de veiligheid binnen jouw bedrijf. Mensen zijn waardevol. Wij beschermen mensen!

Heeft jouw bedrijf behoefte aan goed opgeleid personeel, bekijk dan onze cursuskalender op www.arboxl.eu/nl/training-education

Geef een reactie