BSR Online

Online zichtbaarheid is iets wat steeds belangrijker wordt in deze steeds veranderende wereld. Wij helpen onze klanten online groeien met een nieuwe veilige website en/of top positie in de zoekresultaten.

BSR Online

Atalanta 18

3295 PC 's-Gravendeel

0620906440

bsronline.nl

Van een veilige responsive website tot aan bovenaanstaan in de zoekmachines. Online zichtbaarheid is iets wat steeds belangrijker wordt in onze steeds veranderende wereld. Wij helpen onze klanten online groeien met een nieuwe veilige website en/of top positie in de zoekresultaten.

BSR Online is opgericht in 2014. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere bedrijven omdat bij ons de focus ligt op service naar onze klanten. Vaak genoeg horen wij potentiele klanten klagen over de communicatie, of het gebrek daarvan, met hun webdesigners/website beheerders. Met onze 24/7 support, chatfunctie en korte communicatielijnen zorgen wij ervoor dat de klant zo snel mogelijk een antwoord heeft op zijn of haar vraag/opmerking.

Daarnaast staat veiligheid hoog bij ons in het vaandel. Al onze websites worden daarom standaard geleverd met een SSL certificaat waardoor ze gemaakt worden in de veilige HTTPS omgeving in plaats van de http. Maar omdat uw website ook mee moet gaan met de tijd  optimaliseren wij uw website ook voor mobiele apparaten.

Naast het maken van websites, zijn wij ook gespecialiseerd in het optimaliseren van uw website voor de zoekmachines. Oftewel zoekmachine optimalisatie (SEO). Uiteraard zijn het bouwen van websites en de zoekmachine optimalisatie nauw met elkaar verbonden. Al merken we wel dat potentiĆ«le klanten eerst een website bouwen en pas in een later stadium de noodzaak inzien van SEO.  

Doordat wij continu op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, zorgen wij er voor dat de klant zijn positie in de zoekmachine behoudt.

Maar bovenal doen wij ons werk met passie. Met passie blijf je leergierig en met passie bouwen wij uw vraag of probleem om tot een antwoord of oplossing.  Dat geeft ons de energie en bovenal een brede lach op ons gezicht.

Wat we doen:

  • Veilige websites maken (met SSL certificaat (de https in plaats van http wat eigenlijk staat voor extra veiligheid))
  • Website hosting (server ruimte waar de website op staat)
  • Zoekmachine Optimalisatie (oftewel; hogere positie in de zoekresultaten van de zoekmachines (met name Google) verkrijgen doormiddel van aanpassingen op de website in combinatie met de klant)
  • Adverteren in Google (doormiddel van Google AdWords)
  • Grafisch Design 

Neem direct contact op met BSR Online.