Leden

DB WorkWear

DB workwear

Bekwaam – Klantvriendelijk – Kennis – Aandacht – Deskundig – Betrokken – Kwaliteit – Veiligheid – Klantgericht – Mogelijkheden…
En dat allemaal op het gebied van Werk- & Bedrijfskleding en Persoonlijke Beschermings Middelen

Onderscheidend vermogen is bij moderne organisaties 1 van de kernwaarden. DB Work Wear heeft dit gerealiseerd door onze kennis van textiel, pasvormen en modellen te koppelen aan een zeer ruime operationele ervaring met de functionele eisen aan werk- en bedrijfskleding en Persoonlijke Beschermings Middelen in de industrie. Hierdoor kunnen wij u niet alleen de juiste kleding voor de juiste man en het juiste werk adviseren, maar natuurlijk ook leveren. Indien gewenst, ook in uw eigen huisstijl. Ook het borduren of bedrukken van de kleding kunnen wij voor u verzorgen.

En om het voor u ook nog eens efficient te maken: Wij komen daarvoor, met onze collectie, naar u toe! Dat bespaart u veel tijd en wij krijgen een goede indruk van de bedrijfsactiviteiten en de omstandigheden waaronder de werkzaamheden verricht moeten worden. Dat alles zal uiteindelijk leiden tot de beste keuze voor een duurzame investering in werkkleding en veiligheid:
Looking better, feeling safe…

Tegenwoordig zijn wij tevens de regionale specialist op het gebied van VOETVEILIGHEID. Met meer dan 120 modellen veiligheids- en werkschoenen op voorraad, kunnen wij u altijd een goed zittende veiligheidsschoen bieden.

Ook het bepalen van de drukpunten van uw voet middels een Podoscoop of een thermische plaat kan in onze showroom of bij u op locatie. Aan de hand van deze 2D-scan, met voetboog-meting, kunnen wij het draagcomfort van uw veiligheidsschoen (sterk) verhogen.  

Nieuwsgierig naar onze on-line mogelijkheden? Check dbfootwear.nl.

DB FootWear, dat STAAT!

Geef een reactie