Hoeksche Advies

hoeksche-advies

Hoeksche Advies is een onafhankelijk advieskantoor op het gebied van verzekeringenpensioen en vermogen.

Als ondernemer stopt u al uw energie in het succes van uw bedrijf. U zoekt naar nieuwe omzetmogelijkheden, stroomlijnt uw processen en let daarbij op de kosten en risico‚Äôs. Als onafhankelijk advieskantoor denken wij graag met u mee bij het in kaart brengen en beheersbaar houden van uw risico’s. Met onze kennis, ervaring en persoonlijke benadering zijn wij erop gericht een langdurige adviesrelatie met u op te bouwen.

Verzekeringen voor uw bedrijf en medewerkers
Hoeksche Advies levert advies op maat. Persoonlijk, helder en kostenbesparend. Denk bijvoorbeeld aan uw aansprakelijkheidsverzekering, pensioen, wagenpark of ziekteverzuimverzekering.
Hoewel verzekeringen met name een kostenpost lijken te zijn, denkt u daar na een schade waarschijnlijk anders over. Bedrijfsverzekeringen zijn wel degelijk een zeer nuttige investering, waarbij het zeker niet nodig is om alles te verzekeren. Wat raadzaam is om wel of niet te verzekeren, hangt erg af van de aard van uw bedrijf, uw persoonlijke wensen en mogelijke preventiemaatregelen.

Verzekeringen voor u als ondernemer
Ook voor uzelf en uw gezin bent u bij ons aan het goede adres. Hoe blijft uw gezin achter wanneer u komt te overlijden? En heeft u voldoende inkomsten bij arbeidsongeschiktheid of pensionering? Wij adviseren u graag passend, maar met een nuchtere kijk op deze risico’s.

Geef een reactie