Leden

Hoeksche Branders

Hoeksche Branders

Wie zijn wij?

Wij zijn twee Hoeksche Waarders. Een jong en bevlogen stel die graag een uitdaging in het leven aangaat met oog voor duurzaamheid en eerlijke producten. Samen zijn we onder de naam ‘Hoeksche Branders’ ons gaan verdiepen in koffie.

Proef de smaak van eerlijke koffie..!

Hoeksche Branders verkoopt koffiebonen zowel aan particulieren als aan bedrijven, waarvan we weten waar ze vandaan komen en geoogst zijn. Het liefst gaan we terug tot aan de boer die betrokken is bij ons ‘bakkie goud’. Wij selecteren de koffiebonen bij de importeurs op certificeringen van duurzaamheid en eerlijke handel tot aan de koffieboer zodat ook zij de juiste prijs betaald krijgen. Zelf branden en verpakken we in de Hoeksche Waardse koffiebranderij de vers gebrande koffiebonen in mooie zakken, gemaakt van duurzame materialen zonder aluminium en plastic.

Doe jij met ons mee om de wereld weer een stukje beter te maken? En niet te vergeten er met zorg gebrande koffiebonen voor terug te krijgen. Win win dus..!

Onze koffie en Thee kan je bestellen op https://hoekschebranders.nl of op www.hoekschlekkers.nl daar bestel je ook lekkere andere lokale Hoeksche Waardse streekproducten