Over ons

Pim Verhage

Ik verbaas me er telkens weer over hoe we het internet afzoeken naar een product of dienst, terwijl we ons er niet van bewust zijn welke mooie bedrijven we in onze omgeving hebben.

Jaco Sterk

Uit jarenlange samenwerking is tijdens een spontaan gesprek op een netwerkbijeenkomst uiteindelijk iets moois ontstaan, de Hoeksche Trots. We willen ondernemers uit de Hoeksche Waard verbinden en de lokale economie een zetje geven. Op een positieve en ongedwongen manier

Jacqueline Hanszen-Kooiman
Jacqueline Hanszen-Kooiman

Als trotse Hoeksche Waardse ondernemer probeer ik zoveel als mogelijk zaken te doen binnen de lokale netwerken. En vind ik het prettig om te weten wie er achter de onderneming zit. Persoonlijk contact, Old School, van ondernemer tot ondernemer, van mens tot mens, afspraak is afspraak

Omdat wij toch allemaal Trots zijn op ons mooie Hoeksche Waard. Hoe mooi is het als we elkaars ondernemingen kunnen versterken en met elkaar meer omzet kunnen genereren.

Mogen wij u vertellen wat wij te bieden hebben, dan krijgt u als dank een cadeautje. En wellicht komt er iets moois tot stand. Of niet, maar dan hebben we het in ieder geval geprobeerd. Persoonlijk contact, Old School, van ondernemer tot ondernemer, van mens tot mens, afspraak is afspraak. Liever een lokale ondernemer dan een anonieme multinational. Dat is onze missie. Welkom bij de Hoeksche Trots!