Leden

Vloercentrum De Hoekse

Vloerencentrum De Hoekse specialiseert zich in het leveren, monteren en onderhouden van harde vloerbedekkingen zoals parketvloeren, kurkvloeren, laminaatvloeren en PVC-vloeren.

Vloerencentrum De Hoekse is een familiebedrijf welke is opgestart in 1986 door Wim Luiten in Oud Beijerland. Sinds 2012 zijn wij gevestigd aan de Langeweg 5A en is ook Onno Luiten toegetreden tot het familiebedrijf. Er is een nauwe samenwerking met Taco Luiten welke als vloerenlegger acctief is voor Vloerencentrum De Hoekse.

In principe kunnen wij voorzien in het leveren en plaatsen van alle soorten harde en zachte vloerbedekking en aanverwante artikelen met de uitzondering van steenachtige vloeren maar, wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van parketvloeren, kurkvloeren, laminaatvloeren en PVC-vloeren. Wij zijn echter niet aangesloten bij een inkooporganisatie dus in de meeste gevallen kunnen wij iedere vloer leveren.

Ook kunnen wij voorzien in het onderhouden en/of renoveren (schuren) van bestaande vloeren, het bekleden van trappen, alsook voorbereidende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het egaliseren van een dekvloer en/of het aanbrengen van een Epoxy vochtscherm.

Bij interesse in een nieuwe vloer of advies over een bestaande situatie bent u van harte welkom in onze ruime showroom van +/-300m² gevestigd aan de Langeweg 5a te   Oud Beijerland. Ook voeren wij op verzoek een vloerinspectie voor u uit op locatie. Tijdens een vloerinspectie wordt gekeken naar de mogelijkheden alsook wordt met u besproken wat uw wensen zijn. Indien van toepassing ontvangt u nadien schriftelijk de offerte(s). Een vloerinspectie is vrijblijvend en wordt kosteloos voor u uitgevoerd, het kost u enkel iets van uw tijd.

In het geval van een beschadigde vloer kunnen wij u ook helpen met het opstellen van een taxatie voor de verzekering.

Wij hopen u te hebben kunnen enthousiastmeren over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot (nieuwe) vloeren en hopen u te mogen verwelkomen in onze showroom.

Vloerencentrum De Hoekse

Langeweg 5A

3261LJ Oud Beijerland

0186-610259

info@vloerencentrum-dehoekse.nl

www.dehoekse.nl

Geef een reactie